Mersinliler, ‘1. Uluslararası Tarsus Festivali’nde 3 gün doyasıya eğlenecek




Tarih: 3 Kasım 2022 Perşembe 16:05


Birçok festivali hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4-5-6 Kasım tarihlerinde de ‘Uluslararası Tarsus Festivali’ni gerçekleştiriyor. 3 gün sürecek olan festival; birçok gösteri ile vatandaşla buluşuyor. Festival; Cem Adrian, Derya Uluğ ve Zeynep Bastık konserleriyle de taçlanacak.

Haber- Burak KARATAŞ

MESKİ Genel Müdürlüğü Genel Kurul Toplantısı Kasım Ayı Birinci Birleşimi’nde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Uluslararası Tarsus Festivali' hakkında bilgi verdi. Bu hafta sonu, sokakları tarih kokan medeniyetler şehri Tarsus’ta ‘1. Uluslararası Tarsus Festivali’ni gerçekleştireceklerini belirten Seçer,  “Birçok medeniyete ve imparatorluğa ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel birikimi ile görenleri kendisine hayran bırakan Tarsus’ta ilk kez gerçekleşecek olan ‘1. Uluslararası Tarsus Festivali’ için tüm hazırlıkların tamamlandı. 3 gün boyunca festival sürecek” ifadelerini kullandı.

 

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM”

Yapılacak festivalde herkesle bir arada olmak istediklerini ifade eden Seçer, “Festivale 25’den fazla yabancı ülkeden çok sayıda şair, yazar, sanatçının yanı sıra halk dansları toplulukları ile gösteri grupları katılacak ve birbirinden güzel etkinlikler yapılacak. Yine yurt içinden sanatçılarımızın yanı sıra, Mersinli olup Mersin dışında yaşayan kendi alanlarında son derece otorite ve isim sahibi olan çok sayıda yazarımız, şairimiz ve sanatçımız davetlimiz olacak. 4 Kasım saat 17.30’da Kleopatra Kapısı’nda başlayacak kortej yürüyüşü ile startını vereceğimiz festivalde Cem Adrian, Derya Uluğ ve Zeynep Bastık konserleri de gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde zaman geçireceğimiz bu festivalimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA