Pençe-Kaplan şehitleri son yolculuğuna uğurlandı




Tarih: 7 Kasım 2022 Pazartesi 11:21


Irak’ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kaplan Harekatında teröristeler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer ve Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

  Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kaplan Harekatında teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer ve Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk  için tören düzenlendi. 
  Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığındaki törende Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer ve Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı naaşları, katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunuldu, şehitlerin öz geçmişleri okundu ve dua edildi. 
  Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer ve Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün naaşları, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında helikoptere kadar taşındı. Şehitlerin cenazeleri, daha sonra toprağa verilmek üzere Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan uçakla memleketlerine gönderildi. 
 Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığında düzenlenen törene, Şırnak Valisi Osman Bilgin, 23.Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil Soysal, askeri erkan, kurum müdürleri ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı. 
 
 

Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA