Jandarmadan terör örgütü adına eylem arayışındaki örgüt üyesine operasyon




Tarih: 7 Kasım 2022 Pazartesi 11:51


Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG silahlı terör örgütü üyesi 1 şahsa yönelik operasyon düzenledi.

Silahlı terör örgütünün yurt içi eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatan Jandarma ekipleri bu kapsamda silahlı terör örgütünün askeri istihbarat sorumlusu ile bağlantılı faaliyet göstererek, finans desteği karşılığında eylem arayışı içerisinde olan 1 şüpheliyi tespit etti.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akdeniz’de belirlenen adrese jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan örgüt üyesi Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA