TİY’DE HEDEF ÜST TUR




Tarih: 8 Kasım 2022 Salı 16:43


TFF. 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), Ziraat Türkiye Kupası 4.tur eleme maçları kapsamında üst tur için Boluspor ile kozlarını paylaşacak. Bolu Atatürk Standı’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14.00’da başlayacak.

Haber- Fati Dönmez

Türkiye 2. Lig’de sezona istediği gibi başlayamayan ve kötü bir grafik çizen (TİY), Ziraat Türkiye Kupasında galibiyet için sahaya çıkıyor. Ligde oynadığı 13 karşılaşmada 8 beraberlik, 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 17 puan ile 13.sırada düşme potasının yakın duran (TİY) kupada istediği galibiyeti alarak üst tura çıkarak kötü giden hava son vermek istiyor.

Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma için önceki gün hazırlıklarını tamamlayan ve son antrenmanları yapan TİY, Bolu’ya hareket etmişti.  Ligde bu sezon istediğini alamayan TİY, kupada galip gelerek üst tura çıkmanın hesapları yapılıyor. Erdem Mertoğlu’nun düdük çalacağı karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA