SEÇER’İN 10 KASIM MESAJI




Tarih: 8 Kasım 2022 Salı 16:49


Mersin Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Olağan Kasım Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşiminde Vahap Seçer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönemi öncesinde mesajını paylaşarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yılında bir kez daha sonsuz saygı,sevgi, minnet ve özlem ile anıyorum” dedi.

Haber- Burak Karataş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında, mesajını paylaşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlamamızın 84’üncü yıl dönümü. Gazi Mustafa Kemal ileri görüşlülüğü bağımsızlıktan ödün vermeyen kararlı, halkın iradesine özgürlüğüne ve modernleşmeye olan çağdaş bir topluma olan inancı ile tarihteki diğer liderlerden ayrı bir yapıya sahiptir. Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü sonsuz saygı ve minnetle anıyorum. Atatürk’ü sevmenin ve anlamanın yolu önce vatan severlikten geçer. Cumhuriyetimizin ikinci yılına bir kala, 84 milyon yurttaş olarak bizler vatan sevgisinde Atatürk’ü örnek alıyor, vatanımızı Atatürk’ün sevdiği gibi seviyoruz. Emek verilmeyen sevginin de anlamı olmaz bu yüzden bizlere düşen görev cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak kentimizi ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak için her yeni gün daha fazla emek vermek. Bunu çok iyi biliyoruz. Sonuca ulaşacağımızdan da hiç kimsenin kuşkusu olamasın, çünkü 84 milyon Cumhuriyet evladı bunu yürekten istiyor. Hiçbir güç birlik ve beraberlik içersinde sürdürdüğümüz bu yürüyüşümüzü durduramaz. Bu topraklarda atan 84 milyon kalplerden sadece birisi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yılında bir kez daha sonsuz saygı, sevgi, minnet ve özlem ile anıyorum”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA