Mut’ta kan bağışı kampanyası




Tarih: 15 Kasım 2022 Salı 14:59


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mut Orman İşletme Müdürlüğü’nce Kızılay ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri kapsamında ’Kan Bağışı ile Hayata, Fidan Dikerek Geleceğe Nefes Ol’ sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Mut Orman İşletme Müdürlüğü Bahçesinde yapılan etkinliğe ‘Orman Vatandır’, ‘Köklerinde Hayat’ var diyerek sabah erken saatlerde Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Mut Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu vatandaşlarla birlikte Kızılay ekibine kan verdiler.  Hem hayata hem doğaya nefes olmak için gelen vatandaşlara incir, zeytin, ceviz, biberiye ve lavanta fidanları dağıtıldı. Minik Öğrencilerde hem hayata hem doğaya nefes olmak için Orman İşletme Müdürlüğü bahçesine gelerek fidanlarını aldılar. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA