Altunok, vatandaşlarla buluştu




Tarih: 15 Kasım 2022 Salı 15:13


Demircili mahallesinde yürüttükleri hizmetleri yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada mahalle muhtarı ve vatandaşlarla buluştu.

Mahallede devam eden yolların bakım-onarımı, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Demircili Mahalle Muhtarı Hikmet Çetin ve vatandaşlarla da görüştü. Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri de yerinde inceleyen Başkan Altunok, yaklaşan kış mevsimi öncesinde mahallede asfaltlama çalışması başta olmak üzere diğer alanlarda ortaya çıkan sorunların biran evvel çözüme kavuşturulacağını bildirdi.

 

“DEMİRCİLİ MAHALLEMİZDE ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ”

Altunok yaptığı açıklamada, “Mahalle halkımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri değerlendirerek aciliyetine göre ve belediyemizin imkanlarını da göz önünde bulundurarak çözüme kavuşturuyoruz. Bu mahallelerimizden birisi de Demircili mahallemizdi. Muhtarımız Hikmet Çetin ve vatandaşlarımızın yeni yolların açılması, zamanla bozulan yolların bakım ve onarımının yanı sıra acil asfaltlama yapılması gereken yolları da asfaltlıyoruz. Belediyemizin öz kaynakları ile kurduğumuz yeni asfalt şantiyemiz sayesinde mahallelerimizde acil asfaltlama çalışması bekleyen yolları asfaltlamaya devam edeceğiz. Halkımızın ulaşımda yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla kurduğumuz asfalt şantiyemiz ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu tesis sayesinde kışın şartlarında da 10 derece soğuğa rağmen asfalt dökümü yapabileceğiz. Demircili mahallemizde asfaltsız yol bırakmayacağız” diye konuştu.

“Mahallemiz sizin sayenizde hizmet gördü. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” diyen Demircili Mahallesi Muhtarı Hikmet Çetin ve mahalle halkı da mahallede yürütülen asfaltlama çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ettiler.  Mahalle halkı ayrıca “bu hizmetlerin ilçemize, mahallemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” diyerek dualar eşliğinde bir de kurban kestiler. Demircili mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla görüşen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Mersin Milletvekili Kadir Ural, İlçe Başkanı Levent Nogay, KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya ve belediye birim amirleri yalnız bırakmadılar. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA