Elazığ takımlarının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı




Tarih: 22 Kasım 2022 Salı 15:45


TFF 3. Ligde hafta içi oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı.

Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 1. Grubun 13. haftasında 23 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da Şile Stadında oynanacak olan Gema Polimer Şile Yıldızspor - Entegre Solar Elazığspor maçını Adaba bölgesinden C klasman hakemi Alkan Parsak yönetecek. Parsak’ın yardımcılıklarını Kahramanmaraş bölgesinden Musa Murat Emre ile Yunus Yıldız yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Mersin bölgesinden Fırat Kaçmaz olacak. 23 Elazığ FK’nın ise TFF 3. Lig 2. Grubun 13. haftasında A. Eynesil Belediyespor ile oynayacağı maçı Mersin bölgesinden C klasman hakemi Burak Filik yönetecek. Filik’in yardımcılıklarını Hatay bölgesinden Ahmet Deveci ile Gaziantep bölgesinden Rıdvan Çevik yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine Mersin bölgesinden Sevgi Ölez Şen görevlendirildi. 23 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da başlayacak olan maç Doğukent Stadında oynanacak. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA