‘Masa ve Kort Tenisi Müsabakaları Madalya Töreni’ yapıldı




Tarih: 22 Kasım 2022 Salı 15:48


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın teşrifleriyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Olimpik Tenis Kompleksi’nde "Masa Tenisi ve Kort Tenisi Müsabakalarının Ödül Töreni" yapıldı.

Mersin öğretmenleri arasında, "Öğretmenler Günü" kapsamında düzenlenen masa tenisi ve kort tenisi müsabakalarında madalya almaya hak kazanan öğretmenlerimize ödülleri verildi. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Her yıl 24 Kasım Öğretmenle Günü vesilesiyle düzenlediğimiz müsabakalar, gerçekten çok çekişmeli ve keyifli geçiyor. Öğretmenlerimizin birçok alanda hevesle ve azimle mücadele ettiklerini görmek, bu coşkuyu paylaşmak bizleri çok mutlu ediyor. Biliyoruz ki sahada bu azimle mücadele eden meslektaşlarımız, sınıflarında da öğrencileriyle birlikte başarıyı hedefleyerek aynı hevesle ve coşkuyla çalışıyorlar. Tüm meslektaşlarımı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Mersin genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle etkinlikler devam ediyor. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA