Koca, öğrencilerin sofrasına misafir oldu




Tarih: 7 Aralık 2022 Çarşamba 15:57


İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İl ARGE birimi tarafından, "Sofranızda Bize De Yer Var Mı?" projesi kapsamında Mezitli Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi’nde düzenlenen öğrencilerle birlikte akşam yemeği ve sohbet etkinliğine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baykal Başdemir ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mikail Eren'in de yer aldığı etkinlikte, pansiyonda kalan öğrencilerle akşam yemeği yenerek yemek sonrası sohbet edildi. Yemeğin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, öğrencilerle voleybol ve futbol oynayarak, öğrenciler tarafından hazırlanan zeybek gösterisini izledi.  Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden ve onlarla çeşitli etkinliklere katılan Adem Koca, "Öğrencilerimizle pansiyonda buluşmak, onların sofralarına katılmak ve sohbet etmekten, onların görüşlerini almaktan, duygularını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün burada tüm evlatlarımızla dolu dolu vakit geçirdik. Pansiyonlarımızda kalan öğrencilerimiz bize emanettir. Çocuklarımızın kendilerini asla yalnız hissetmemelerini ve her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Tüm öğretmenlerimiz evlatlarımızın annesidir, babasıdır. Bu projede emeği geçen, bizleri bu güzel sofrada öğrencilerimizle buluşturan herkese, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA