"Atölye Tadında Buluşmalar" denizcilik alanında devam ediyor




Tarih: 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:08


Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen "Atölye Tadında Buluşmalar, Denizcilik Alanı Etkinliği", İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Baykal Başdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, sektör temsilcileri Sayın Murat Arslan, Oğuzhan Sarıakçalı ve Sayın Malik Durmuşlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 33 öğrencinin sektör temsilcileriyle bir araya geldiği etkinlikte Sayın Adem Koca, "Bugün Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 33 öğrencimiz, sektör temsilcileriyle bir araya geliyor. Tüm dünyada nitelikli iş gücü açığı ve istihdam sorunu olduğu bilinmektedir. Bu anlamda mesleki eğitim gören öğrencilerimiz ile sektör temsilcilerinin buluşması, gençlerimizin ve yeni bir yüzyıla hazırlanan ülkemizin geleceği açısından çok kıymetlidir. Güçlü bir Türkiye için gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak yetişmeleri, öncü olmaları, uzmanı oldukları alanda istihdam olanaklarından azami derecede faydalanmaları biz eğitimcilerin temel amaçlarındandır. Kendini geliştiren, mesleki alanında uzmanlaşan, gelişime ve değişime açık olan insan hayatı boyunca kazanacak, kendine de çevresine de milletine de en yüksek faydayı sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle etkinliklerin başarıyla sürdürülmesini temenni ediyor, projede emeği geçen tüm sektör temsilcilerimize, bugün burada konuşmalarını yaparak çok değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan tüm konuşmacılara, tüm meslektaşlarıma ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum." dedi.  Tematik olarak belirlen 7 ana alana yönelik 7 mesleki ve teknik eğitim okulunda öncelikle atölye imkanları göz önüne alınarak Mersin Atölye Tadında Buluşmalar adlı etkinlik serisi devam edecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA