ÇBK, İtalya’da galibiyet hesabı yapıyor




Tarih: 7 Aralık 2022 Çarşamba 16:23


Euroleague Kadınlar B Grubundaki Mersin temsilcisi Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol (ÇBK), İtalya’n ekibi Beretta Famila Schio (K) ile karşı karşıya geliyor.

Haber- Emrah Birgül

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ÇBK, ligdeki zirve koltuğuyla beraber Avrupa’da da başarılı sonuçlar elde etmek istiyor. Avrupa’da sezona kötü başlangıç yapan ÇBK, Euroleague Kadınlar B Grubu’ndaki çıktığı ilk maçındaki Perfumerias Avenida (K) 83-66’lık skor ile mağlup oldu. Sopron Basket (K) ile karşılaşmasında ise 75-50’lik skor ile yenik duruma düştü. Avrupa’da grup aşamasına kötü başlayan ÇBK, 3.hafta karşılaşmasında Basket Landes (K) 61-68 skor ile geçerken, 4.maçında ise DVTK HUN-Therm (K) 77-58 skor ile taraftarından takdir topladı. Gözler şimdi ise İtalya’n ekibi Beretta Famila Schio (K) maçında.

ÇBK, Avrupa’da çıktığı 4 karşılaşmadan, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile topladığı 6 puan ile grubunda 5.sırada yer alıyor. İtalya’dan da galibiyetle ayrılmak isteyen ÇBK, karşılaşma için önceki gün İtalya’ya hareket etti. ÇBK, deplasman da zorlu rakibi karşısında galip gelerek Avrupa’da ilerlemenin hesaplarını yapıyor. Karşılaşma bugün İtalya’da saat 21.30’da oynanacak. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA