Lider MİY’e Aksoy’dan kötü haber




Tarih: 8 Aralık 2022 Perşembe 15:58


Türkiye 3.Lig 3.Grup’ta liderlik koltuğunda yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun (MİY) defans hattındaki genç futbolcusu Aziz Aksoy sakatlandı. Futbolcu Aksoy, 8 ile 10 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Haber-Emrah Birgül

Türkiye 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Kırmızı-lacivertliler, liglerinde üstün bir performansla maçlarına devam ederken defans hattında sakatlık yaşadı. 15.hafta karşılaşmasında Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda İzmir’e konuk olan MİY, 0-0 beraberlik ile maç sonuçlandı. Karşıyaka karşılaşmasında maçın 73.dakikasında oyundan çıkan savunma oyuncusu Aziz Aksoy’un, sakatlandığı ve sahalardan 2,5 ay uzak kalacağı belirtildi.

MİY’in sosyal medya hesabından önceki gün yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Karşıyaka Spor Kulübü ile oynadığımız maçta talihsiz bir sakatlık yaşayan futbolcumuz Aziz Aksoy’da Femoroasetabular Sıkışma Sendromu (Kalça Ekleminde Bağların Sıkışması) tespit edilmiş olup, maçın ardından ameliyat edilmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup tedavisine devam edilmektedir. Futbolcumuz yaklaşık 8-10 hafta sahalardan uzak kalacaktır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede takımımızdaki yerini almasını temenni ederiz.”

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA