ÇBK, son çeyrekte kaybetti




Tarih: 9 Aralık 2022 Cuma 18:13


Euroleague Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol (ÇBK) İtalya’da Beretta Famila Schio (K) karşısında son setteki kötü performansı ile 76-72 skorla mağlup oldu.

Haber- Fatih Dönmez 

Euroleague Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol (ÇBK) İtalya’da sahaya çıktı. Beretta Famila Schio (K) konuk olan ÇBK, zorlu karşılaşma Perşembe günü oynandı. Galibiyet ruhuyla Mersin’den İtalya’ya giden ÇBK, maçın ilk periyodunda 21-18’lik skor ile üstünlük sağlayarak iyi bir performans sergiledi. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren ÇBK, ilk yarıyı 39-34’lük üstünlük ile devreye gitti. ÇBK, karşılaşmanın 3. periyodunda oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı. 3. periyotta Beretta Famila Schio, ÇBK karşısında 24-19’luk skor ile kazanarak, son çeyrek öncesinde karşılaşmaya denge getirdi 58-58. Son çeyrekte ÇBK seti 18-14, maçı ise 76-72 kaybederek İtalya’dan mağlubiyet ile döndü.

 

ÇBK 3. YENİLGİSİNİ ALDI

Türkiye liginde zirvede aldığı başarılarla yerini koruyan ÇBK, Euroleague Kadınlar B Grubu’ndaki Beretta Famila Schio maçıyla beraber 3. yenilgisini aldı. Toplamda 5 maça çıkan ÇBK, 2 galibiyetle 5.sırada yer alıyor. Çeyrek final bileti için ilk dört takım içerisinde yer alması gereken ÇBK, bir sonraki maçında İspanyol temsilcisi Spar Girona (K)’yı Çarşamba günü konuk edecek.

ÇBK karşılaşmaya Chelsea Gray, Jonquel Jones, DeWanna Bonner, Tiffany Hayes ve Briann January ile başladı. Chelsea Gray 38 dakika sahada kalırken 21 sayı, 6 asist üretti. Jonquel Jones ise, 38 dakika sahada oyunda kaldı; 18 sayı, 14 ribaund ve 1 asist yaptı. DeWanna Bonner, 36 dakikada 19 sayı 12 ribaund ve 4 asist yaptı. Tiffany Hayes de 36 dakikada 11 sayı 8 ribaund          ve 1 sayı üretti. Sinem Ataş ise 10 dakikada sahada kalarak maçtan 3 sayı çıkardı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA