Altunok, “Başarılı bir çalışma dönemi geçirdik”




Tarih: 9 Aralık 2022 Cuma 18:14


Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ile Belediye Başkanı Sadık Altunok, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Altunok, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi adına birlikte çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, muhtarlara birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Başarılı bir çalışma dönemi geçirdik” dedi.

Haber- Behzat Ö. Beyazlar

Mili Eğitim Müdürlüğü ek hizmet binasında gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, “Vatandaşlarımız tarafından biz muhtarlara iletilen sorun ve istekleri biz de kaymakamlığımızla, belediyemizle ve ilgili kurum müdürlerimizle paylaşıyoruz” şeklinde belirterek “Çözümü noktasında da ortaklaşa çalışmalar yaparak halkımızı ve mahallelerimizi ihtiyaç duydukları hizmetlerle buluşturuyoruz. Bu istek ve taleplerimizin yerine getirilmesinde özverili çalışmalar sergileyen İlçe Kaymakamımız Abdullah Aslaner, Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve diğer kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Birçok hizmet ve projenin 2022 yılında hayata geçirdiklerini ifade eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta da, “İlçe Kaymakamlığımızla, kurum ve kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, dernek ve odalarımızla uyumlu bir çalışma yürüterek halkımızın ve şehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmet ve projeleri gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda bizlere her zaman güç ve destek veren İlçe Kaymakamımız Abdullah Aslaner başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, dernek ve oda temsilcilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ASLANER: “MUHTARLARIMIZDAN GELEN İSTEK VE TALEPLERİ DE ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ise, “Halkımızın sorunlarını bilen ve çözümü noktasında sürekli bizlerle istişarelerde bulunan siz değerli muhtarlarımız bizim gören gözümüz duyan kulağımızsınız. İlçemize bağlı 88 mahalle muhtarımızla sık sık bir araya gelerek sizlerden gelen sorun ve istekleri dinliyor, bu isteklerinizi de kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Silifke Belediyemiz başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarımızla birlikte sürdürdüğümüz çalışmalarımıza yeni yılda da aynı kararlılık ve duyarlılıkla devam edeceğiz. Çok başarılı bir çalışma takvimi geçirdik. 2022 yılında halkımız ve siz muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri de çözüme kavuşturarak vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içinde yaşamalarına katkı sağlamış olduk” diye konuştu.

 

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Sözlerine devam eden Aslaner, muhtarların ve vatandaşın mahalledeki sorunlarını yerel yöneticilere aktarmaklar görevli olduğunu kaydederek, “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz Silifke’ye ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. 2022 yılında ilçe genelinde yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı tüm kurum amirlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” sözlerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA