Sancaktepe’de 2 şahıs mobilya atölyesini böyle kundakladı




Tarih: 10 Aralık 2022 Cumartesi 11:05


Sancaktepe’de 2 şahıs mobilya atölyesini böyle kundakladı Sancaktepede 3 katlı binanın alt katında bulunan mobilya atölyesini gece saatlerinde gelen iki şahıs kundakladı. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay gece saat 2:50 sıralarında Sancaktepe Hilal mahallesi Şehit polis Engin Açıkgöz sokakta bulunan 3 katlı binan alt katında bulunan mobilya imalathane atölyesinde meydana geldi. Kimliği tespit edilemeyen 2 şahıs otomobille dükkanın önüne gelerek dükkan önündeki malzemeleri ateşe verdi. Çıkan yangın sonucu mobilya atölyesi ve 3 katlı bina alevlere teslim oldu. O görüntüler ise güvenlik kameralarına yansıdı. Olaydan sonra şahısların sakin anları dikkat çekerken, olay yerinden otomobillerine binerek uzaklaştılar. Mobilya atölyesinde çıkan yangın kısa sürede 3 katlı binaya sirayet etti.  Çıkan yangın sonucu mobilya imalathane atölyesi ve bina kullanılamaz hale geldi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA