Seçer, şehrin takımına tribünden destek verdi




Tarih: 12 Aralık 2022 Pazartesi 15:19


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşmasını tribünden takip etti. Seçer, stadyum girişinde “Sen Geldin Bahar Geldi Vahap Seçer” yazılı taraftar atkısı ve çiçeklerle karşılandı.

Spora ve sporcuya büyük önem veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşmasını izledi. Seçer, şehrin takımına tribünden destek verdi. Mersin Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmayı; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi. Seçer Stadyum girişinde; Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Murat Tanış ve yöneticilerden Mustafa Demirtaş tarafından ‘Sen Geldin Bahar Geldi Vahap Seçer’ yazılı taraftar atkısı ve çiçeklerle karşılandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA