ÇBK, Avrupa’da kazanmanın planlarını yapıyor




Tarih: 13 Aralık 2022 Salı 16:34


Euroleague Kadınlar B Grubu’nda mücadele eden Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi (ÇBK), Spar Girona’ya ev sahipliği yapacak. Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir performans sergileyen ÇBK, Avrupa maçlarında da galibiyet planları yapıyor.

Haber - Fatih DÖNMEZ

Euroleague Kadınlar B Grubu temsilcimiz Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi (ÇBK), İspanyol ekibi Spar Girona’yı 14.12.2022 saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda konuk edecek. Avrupa’da kötü giden sezonda galip gelmenin hesaplarını yapan ÇBK, Türkiye Ligi’nde ise lider olarak yoluna devam ediyor.

ÇBK, son olarak Beretta Famila Schio deplasmanında mağlup olmuş ve Avrupa’da aldığı son yenilgi ile teknik adam ile karşılıklı olarak sözleşme fes edildi. ÇBK’nın yaptığı açıklaması şu şekilde oldu: “Kulübümüz, Başantrenörümüz, Emre Vatansever ile yaptığı görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşmaya vararak yollarını ayırma kararı almıştır. Sezon başından bu yana başantrenörlük görevini sürdüren Emre Vatansever’e Çukurova Basketbol Organizasyonu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kararın hem kulübümüz hem de Emre Vatansever için hatırlı olmasını diliyoruz. Ülkemizin yetiştirdiği en özel spor insanlarından biri olan hocamız Emre Vatansever’e kariyerinin geri kalan kısmında başarılar diliyoruz.”

 

AVRUPA’DA, 5 MAÇTA 2 GALİBİYET 3 MAĞLUBİYET

Ligdeki başarılı performansını Avrupa’da gösteremeyen ÇBK, Euroleague Kadınlar B Grubu’nda çıktığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet 3 mağlubiyet aldı. Çıktığı karşılaşmada toplamda 7 puanla 5. Sırada yer alıyor. ÇBK, Yeni Başantretörü Ekrem Memnun ile çıkışa geçmek istiyor.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA