Toprak’ın ‘Turna’ albümü çıktı




Tarih: 14 Aralık 2022 Çarşamba 18:14


Mersin’de müzik yaşamını sürdüren sanatçı Erhan Toprak, ‘Turna’ albümü dijital platformlarda yayınlandı. Sanatçı Erhan Toprak albümü ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu.

Haber- Fatih Dönmez 

Toprak, “Turna albümünde 10 eser yer almaktadır. Albümde kendime ait eserlere yer verdim. 3 eserin söz ve müziği bana aittir.  Munzur Suyu, Ömrümü Yedin, Yardan Yaralı adlı eserlerin müziği, Felek, Hal Eyle adlı eserin söz ve müziği bana ait, Bahçelerde Mor Meni eser anonim, Yaprak Döker adlı eserin söz ve müziği bana aittir. Çalışmaları kendi stüdyomda ve İstanbul’daki müzisyen arkadaşlarımla yaptığım albümüm 12 Ağustostan itibaren dijital platformlarda yayınlandı. Katkılarından dolayı tüm müzisyen arkadaşlarıma ve değerli abim Serkan Akçakoç’a teşekkür ederim” diye konuştu.” diye konuştu.

Sözlerine devam eden Toprak, “Dijital platformlar sanatçıların eserlerine ulaşmak için en kolay ve en hızlı aracıdır. Dünyanın her yerinde aynı anda yayına girip dinleyebiliyor. Bu sayede daha fazla insana ulaşılıp, daha fazla kitlelere hitap edebiliyorsunuz. Eserlerin dijital platformlarda yayınlanması için, eserlerin telif hakları konusunda yasal izinleri alınması gerekmektedir. Yasal izin alındıktan sonra dijital platformlarda yayınlamalarında hiçbir sakınca yoktur. Hatta müzisyenler bağımsız olarak dijital label şirketleri üzerinden kendi eserlerini bir firmaya bağlı olmadan da yayınlayabilirler” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA