Can: “Evimize ekmek götürmek için yollara düşürüyoruz”




Tarih: 14 Aralık 2022 Çarşamba 18:19


Her gün yollarda ölümle burun buruna gelerek, yağışlı günlerde hayatları hiçe sayılan servis elemanları, siparişleri olumsuz hava şartlarına rağmen teslim ediyor.

Haber- Emrah Birgül

Gün geçtikçe servis elamanları çoğalmaya devam ederken, trafikte yaşadıkları sorun üzerine bir de kış aylarında hava şartlarından da olumsuz etkileniyor. Evine ekmek götürmek için yaz kış demeden çalışan servis elemanları, müşterilerin memnun kalması için siparişi hızlı bir şekilde götürmek istiyor ve bu yüzden de trafikte zor anlar yaşayabiliyor. Her gününü trafikte geçiren servis elamanlarının bir diğer sorunu ise iş yerinden ‘Nerede kaldın’ sorusuna maruz kalabiliyor. Servis elamanlarının şu andaki isteklerinden bir tanesinin de trafikteki araçlarının biraz daha anlayışlı olmasını istiyor.  

 

“HAYATIMIZ İKİ TEKER ÜZERİNDE”

Bu yağmurlu havada gazetemize değerlendirmelerde bulunan servis elemanı Savaş Can, “Yağmurlu günlerde siparişler artıyor. Siparişlerinin zamanında yetişmesi için mücadele ediyoruz. Yollarda birçok sorun ile karşı karşıyayız. Kimi şoförler bizleri hiçe sayıyor. Bizler bu zor şartlarda evimize ekmek götürmek için yollara düşürüyoruz. Hayatımız iki teker üzerindedir. Yağışlı havadan dolayı insanların biraz anlayışlı olmasını istiyoruz. Gecikmeler yaşanabilir” diye konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA