MİY, YORMASPOR KARŞISINDA ZORLANDI, AMA KAZANMAYI BİLDİ




Tarih: 18 Aralık 2022 Pazar 17:41


Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’un 17. hafta karşılaşmalarında Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), Yormaspor ile deplasmanda oynadı. MİY, ilk yarıda Erdem Beytaş’ın ayağından bulduğu gol ile maçtan 1-0 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Haber- Burak Karataş

TFF 3.Lig 1.Grup’ta lider durumunda olan MİY, 17.hafta maçları kapsamında Trabzon temsilcisi Yormaspor ile oynadı. Karşılaşma Yomra İlçe Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmanın orta hakemliğini Cihan Ataş, yardımcılığını ise Ozan Bekar ve Ali Gün yaptı.

MİY KAZANMAYI BİLDİ

Pazar günü saat 14.00’da başlayan karşılaşmaya etkili başlayan taraf MİY oldu ve 18.dakikada Erdem Beytaş’ın ayağından bulduğu gol ile takımını 1-0 öne geçiren taraf oldu. İlk yarı sonuna kadar karşılaşma bu skorla devam etti MİY soyunma odasına 1-0 üstün giden taraf oldu. Maçın ikinci yarısında üstünlüğünü koruyan MİY, zorlu karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

LİDER MİY

3.Lig 1.Grup’ta lider olan MİY, bu galibiyet ile son haftalardaki kötü grafiğini de geride bırakmış oldu. MİY ligde oynadığı 17 karşılaşmadan 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 39 puan ile liderlik koltuğunda yer alıyor. MİY 18.haftada Amasyaspor 1968’ile deplasmanda karşılaşacak.

Stad: Yomra İlçe Stadyum

Hakemler: Cihan Ataş xx Ozan Bekar xx Ali Gün

Yomraspor: Furkan Taş xx Abdullah Kasap xx Berkcan Aytaç xx Fatih Uludağ xx Uğur Kurt xx Ökkeş Karaoğlu xx Mustafa Yılmaz xx Enes Dada xx Osman Göktuğ Cebeci xx Volkan Kutlu xx Halil Emre Yiğit   

Yeni Mersin İdman Yurdu: Sertaç Güzel xx Özkan Zileli xx İbrahim Konuksever Çıkan Oyuncu46'  Sarı Kart xx Aslan Gök xx Taygun Vurgun xx Chris David xx Erdem Beytaş xx Ferhan Evren xx Yusuf Yıldırım xx Abuzer Gaffar Toplu xx Umut Aydın   

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA