MSK, zirvedeki yerini korudu




Tarih: 18 Aralık 2022 Pazar 17:48


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), evinde ağırladığı Sigortam.net’i 70-60’lık bir skorla mağlup etti. 10’uncu galibiyetini alan Mersin takımı, emin adımlarla zirvedeki yerini koruyor.

Haber- Emrah Birgül

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'n zirvesinde yer alan Mersin temsilcisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), 11 hafta maçı kapsamında Sigortam.net'i Edip Buran Spor Salonu’nda konuk etti. Karşılaşmayı tribünden izleyen Vahap Seçer de Carettalar'a destek vererek maç sonundaki galibiyet sevincine ortak oldu.

 

İLK PERİYOTTA GÜLEN TARAF OLMADI

Maçın başlamasıyla birlikte her iki takımda ilk periyotta galip gelmek istedi. Karşılıklı sayıların olduğu karşılaşmada fazla sayı çıkmadı, başa baş geçen mücadelede sevinen taraf olmadı. Her iki takım da ilk periyodu 11-11’lik skor ile tamamladı.

 

MSK, İKİNCİ PERİYOTTA KARŞILAŞMANIN HAVASINI DEĞİŞTİRDİ

Karşılaşmanın ikinci periyodunda MSK, maça etkili başladı. Tribünden gelen desteklerle beraber Carettalar, ikinci periyotta galip gelmek için zorlu karşılaşmada mücadele etti. Her iki takımdan da gelen sayılarla birlikte, yüksek sayı üreten taraf Mersin temsilcisi MSK oldu. Etkili bir oyun sergileyen MSK, ikinci periyodu 23-12’lik skor ile tamamlayarak devreyi 34-23 önde kapadı.

 

MSK, MAÇTA PERFORMANSINI DÜŞÜRMEDİ

Üçüncü periyotta da ikinci periyotta olduğu gibi performansını düşürmeyen MSK, konuk takımın fazla sayı üretmesine fırsat tanımadı. Etkili oyunuyla Sigortam.net'i terleten Carettalar, bu periyotta da önde kapatmayı bildi. 20-17’lik sayı ile son periyoda 54-40’lık skor ile gitti.

 

CARETTALAR, SAYI FARKINI KORUDU

Son periyotta konuk ekip, MSK’ya karşı maça daha etkili başladı. İyi bir savunma yapan MSK, rakibiyle arasındaki sayı farkını korudu. Galibiyet için ter dökerken her iki takım, son periyodu 16-20 skor ile tamamladı. Son periyotta yenik düşen MSK, aradaki sayı farkı koruyarak maçtan 70- 60’lık skorla galip ayrıldı.

 

11 MAÇ; 10 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET

11 hafta karşılaşmasında aldığı bu galibiyetle Mersin temsilcisi 21 puan ile liderliğini sürdürüyor. Ligde rakiplerine acımayan MSK, şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor. Toplam oynadığı 11 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 mağlubiyet alan MSK, son 5 maçta aldığı 5 galibiyetle ligdeki diğer takımların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA