ÇBK, RİZE KARŞISINDA FARKLI KAZANDI




Tarih: 18 Aralık 2022 Pazar 17:44


Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi (ÇBK) deplasmanda Rize Belediyesi’ne (K) konuk oldu. ÇBK maçtan 83-60’lık skor ile galip ayrıldı ve ligde liderliğini sürdürdü.

Haber- Behzat Ö. Beyazlar

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ligin zirvesinde yer alan ÇBK, Avrupa Kupası dönüşü ligde 11.haftasında Rize Belediyesi’ne konuk oldu.

Rize Kapalı Spor Salonu’nda Cumartesi günü oynan karşılaşama saat 14.00’da oynandı. Maça ilk periyottan üstün başlayan taraf ÇBK oldu ve rakibine birinci periyotta 24-13’lük üstünlük sağladı. İkinci periyotta da ÇBK etkili oyunu sürdürdü ve çeyreği 26-20 önde kapatarak devre arasına 50-33 önde gitti. Maçın üçüncü çeyreğinde ÇBK, 19-8’lik skor üstünlüğü sağladı. Son çeyreği 19-14’lük skor ile geride kapatan ÇBK olsa da maçtan 80-63’lük skor ile galip ayrıldı.

BONNER 21 SAYI ÜRETTİ

 Maçtan ÇBK’dan DeWanna Bonner  21 sayı üreterek karşılaşmanın en skorer oyuncu oldu. Ligde 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen ÇBK, zirve koltuğunda yer alıyor. ÇBK bir sonraki hafta deplasmanda Antalya 07 Basketbol (K)’un konuğu olacak.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA