TİY, YİNE BERABERE




Tarih: 18 Aralık 2022 Pazar 17:45


Türkiye 2.Lig Beyaz Grup mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) 18.hafta karşılaşmasında evinde İnegölspor konuk etti, karşılaşma ikinci yarıda karşılıklı olarak atılan goller ile 1-1 berabere bitti.

Haber -Fatih Dönmez

Ligde önceki haftayı Bayburt Özel İdare Spor karşısında 1-1 berabere kalan TİY, bu hafta sahasında İnegölspor’u konuk etti. Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynan karşılaşmanın orta hakemliğini Alpaslan Şen yardımcılıklarını ise Ömer Lütfü Aydın ve Hasan Erdoğan yaptı.

TİY 1 PUANI SON ANLARDA KURTARDI

Pazar günü saat 14.00’da başlayan karşılaşmada yeni yönetim ile beraber galibiyet ateşini yakmak isteyen TİY, sahaya galibiyet için çıktı. Karşılaşmada ilk yarıda dengeli bir oyun sergilendi ve taraflar devre arasına 0-0 eşitlik ile gitti. Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk takımda oyuna giren Bahadır Taşdelen maça girdiği gibi 46.dakikada topu ağlar ile buluşturdu ve İnegölspor’u 1-0 öne geçiren isim oldu.  Karşılaşmanın ikinci devresinde TİY maça eşitliği sağlayan golü maçın normal süresinin bitimine 6 dakika kala, 84.dakikada Yusuf Talum ayağından buldu maça denge geldi 1-1. Karşılaşmada 89.dakikada konuk ekipte Ömer Faruk Ermeç ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve İnegolspor, 10 kişi kaldı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1’lik eşitlik ile bitti.

BERABERLİK TRENDİ

Son 8 haftadır galibiyete hasret kalan TİY, İnegölspor karşısında da beraberlik trendini sürdürdü.Ligde  18 maça çıkan TİY bu karşılaşmalardan 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alırken 11 maçtan da beraberlik ile ayrıldı. TİY bu karşılaşmalardan 20 puan toplayarak 14.sırada yer aldı. Küme düşme hattına yakın olan TİY, bir sonraki hafta ligin güçlü ekiplerinden 24Erzicanspor’u konuk edecek.

Stad: Tarsus İlçe Stadyumu

Hakemler: Alpaslan Şen, Ömer Lütfü Aydın, Hasan Erdoğan

Tarsus İdman Yurdu: Mert Can Salık xx Ömer Çakı xx Yusuf Talum xx Furkan Özcan xx Volkan Altınsoy xx Sefa Durmuş xx Alperen Pak xx Uğur Utlu xx Tugay Cicili xx Artun Akçakın xx Ferit Gündüz 

Yormaspor:  Emre Seker xx Orhan Aktaş xx Hamza Özdemir xx Taşkın Kartal xx Batuhan Salman xx Medeni Bingöl xx Yılmaz Özeren xx Kadir Salih xx Ersel Aslıyüksek xx Ömer Faruk Ermeç xx Yusuf Gümüş   

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA