Silifke Belediye Spor, evinde 3 puanın sahibi oldu




Tarih: 19 Aralık 2022 Pazartesi 18:25


Bölgesel Amatör Ligi 7.Grupta mücadele eden Silifke Belediye Spor 12. Hafta maçında 5 Temmuz İskenderun’u kendi evinde 1-0 mağlup etti. Silifke Belediye Spor, zirveye emin adımlarla yürüyor.

Haber- Emrah Birgül

TFF Bölgesel Amatör Ligi 7.Grupta yer alan Mersin temsilcisi Silifke Belediye Spor, 12. Hafta maçında 5 Temmuz İskenderun’u Silifke Şehir Stadında konuk etti. Galibiyet için maça çıkan Silifke Belediye Spor, maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyerek rakibe fazla fırsat tanımadı. İyi bir savunma yaparak, rakip takımın boşluğu arayan Silifke Belediye Spor, ilk yarıda İbrahim Anıl Tekeli ile golü bularak 1-0 öne geçti. Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıda başka gol çıkmayınca rakip takım 5 Temmuz İskenderun, devreye 1-0 mağlup gitti.

 

İKİNCİ DEVRE GOL SESİ ÇIKMADI

İkinci devrenin başlamasıyla birlikte her iki takımda ortada bir futbol sergilerken Silifke Belediye Spor 1-0’lik skoru hem korumaya çalıştı hem de yeni ataklar üretmeye çalıştı. İkinci devrede de karşılıklı ataklar olurken, her iki takımdan da gol sesi çıkmadı. İlk devrenin 1-0’lik skoru ile maçın sonucunda gülen taraf Silifke Belediye Spor oldu. Aldığı galibiyetle maç sonunda futbolcular galibiyet pozu vererek yüzlerindeki mutluluk kameralara yansıdı.

 

LİDERE SELEKTÖR YAPTI

Aldığı galibiyetle hanesine 3 puan daha yazdıran Silifke Belediye Spor, zirveye emin adımlarla yürüyor.  Puanını 25’e yükselten Silifke Belediye Spor, evinde aldığı galibiyetle ligin zirvesinde bulunan Adana 1954 Futbol Kulübü ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Adana 1954 Futbol Kulübü ise deplasmanda berabere kalmıştı. Aldığı galibiyetle puanını 20’ye yükselten ve 4. sıraya yükselen Mersin’in diğer takımı Anamur Belediyespor ile de arasında 5 puan fark bulunuyor.

 

İlk 11: Silifke Belediye Spor: Burak Onur(1), Selahattin Öztürk(14) , Adnan Tizer(3), Samet Sarıkaya (77), İ. Halil Şimşek (27), H. Berfun Sayar(5), Veli Uğur Kara(33), Özcan Özdemir(8), Erdi Balcı(23), İ Anıl Teke(97), Muzaffer Özcanlı(9)

Yedekler: Mertcan Yılmaz(90), Emre Karataş(4), H. Ali Geser(7), Suat Beliktaş(17), Furkan Kozhan(20), Mehmet Akçelik(20), İ. Van Taşkıran(53), Ramazan Zengin(61), Yasin Bayram(82), Ulaş Deniz(99)

Teknik Direktör: Muzaffer Tozlu

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA