CARETTALAR, 11 MAÇTA İYİ BİR TABLO ÇIKARDI




Tarih: 20 Aralık 2022 Salı 18:40


Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Carettalar, sezon başından beri başarılı bir performans sergileyerek, aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor. Hedefine odaklanan MSK, son çıktığı 7 maçtaki yenilmezliğini sürdürüyor. Son karşılaşmada Sigorta.net’in mağlup edilmesiyle beraber maç sonunda açıklamalarda bulunan MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, “Bu tarz maçlarda kazanmak önemli. Serimize kazanarak devam ettiğimiz için mutluyum” dedi.

Haber- Emrah Birgül

Aldığı başarılarla Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde lider durumunda olan MSK, ilk günden bu yana çıktığı bütün maçlarda temposunu düşürmedi. Etkili bir oyun sergileyen MSK, zirveyi koruyarak diğer takımların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Carettalar, çıktığı 11 maçta 10 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Son çıktığı maçta; deplasman takım Sigorta.net’e 10 sayı fark atarak rakip takımı mağlup ederek taraftara güzel bir maç izlettirdi.

 

“OYUNCULARIMI ÖNCELİKLE TEBRİK EDİYORUM”

Maç sonrasında; MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 11. hafta karşılaşmasını değerlendirdi. Soğuksu, “Oyuncularımı öncelikle tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele, iyi bir savunma vardı sahada. Bütün hafta boyunca çalıştıklarımızı sahada sonuna kadar uyguladılar. Savunma kısmında ilk devrede Sigortam.net gibi bir takımdan 23 sayı yedik. Maçın sonunda 60 sayıda tuttuk ve bu bizim için önemli. O yüzden oyuncularımı gayretlerinden dolayı tebrik ederim. Hücum kısmında biraz daha gergindik; istediğimiz pozisyonları bulamadık ama bu tarz maçlarda kazanmak önemli. Serimize kazanarak devam ettiğimiz için mutluyum. Sigorta.net’e diğer maçlarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

LİGİN BAŞLANGICINDA 3’TE 3 YAPTI

MSK, ligin ilk maçında Kocaeli BŞB Kağıtspor’a konuk oldu. Deplasmandan 71-98’lik bir skor ile ligin ilk galibiyetini alarak takım Mersin’e mutlu döndü. İkinci maçta maça ev sahipliği yapan MSK, Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya ev sahipliği yaparak 85-79’luk bir skor ile maçı kazanmayı bilerek ligde gözleri üzerine topladı. 3. hafta karşılaşmasında da Fenerbahçe Koleji DS’ye konuk oldu. Oradan da 8 sayı fark ile galip gelmeyi bildi.

 

4. HAFTA MSK, FRENLEDİ

Serisine devam eden MSK, 4. hafta karşılaşmasında umduğunu bulamadı. 4. hafta maçında TED Ankara Kolejliler’i konuk eden Carettalar, ilk periyotta rakip takıma 11-17’lik bir skor ile mağlup oldu. İkinci periyotta maça daha tempolu başlayan MSK, aradaki sayı farkını kapatarak 30-24’lük bir skor ile galip gelerek devreyi 41-41’lik ile beraberliği sağladı. İkinci devrede umduğunu bulamayan Carettalar, 83-87’lik skor ile rakip takıma mağlup oldu.

 

SON 7 MAÇTA NAĞMAĞLUP

4. haftadaki yenilgiden sonra MSK, çıktığı son maçların hepsinden galip gelmeyi başardı. Dikkatleri üzerine toplayan Carettalar, çıktığı son 7 maçta rakip takımlara fırsat tanımayarak serisine devam ederek, şampiyonluk yoluna emim adımlarla yürüyor. 21 puan ile zirvede yerini koruyan Semih Soğuksu’nun öğrencileri, 12. hafta maçı karşılaşmasında HDI Sigorta Antalya Güneşi’ne konuk oluyor. Dikkatlerini bu maça çeviren MSK, buradan da galip gelmek istiyor.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA