MERSİN AMPUTE SPOR KULÜBÜ, EVİNDE GALİP GELMEK İSTİYOR




Tarih: 22 Aralık 2022 Perşembe 17:49


Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi’nde mücadele eden Mersin Ampute Spor Kulübü, bu hafta sonu Sakarya Engelliler Spor Kulübü’nü konuk ediyor. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan kulüp, evinde galip gelmek istiyor.

Haber-Emrah Birgül

Ampute Futbol 1.Ligi’nde yer alan Mersin’in ilk ve tek takımı olan Mersin Ampute Spor Kulübü, 25 Aralık Pazar günü Özgecan Spor Tesisleri’nde Sakarya Engelliler Spor Kulübü’nü ağırlayacak. Mersin Ampute Spor Kulübü, evinde galip gelmenin planlarını yapıyor. Hedefi bir üst lig olan takım, kadrosuna kattığı yeni transferlerle de takıma güven veriyor.

 

HAFTANIN 2. MAÇINDA EVİNE 3 PUAN İLE DÖNMÜŞTÜ

Bu hafta sonu maça ev sahipliği yapacak olan Mersin Ampute Spor Kulübü, ilk maçını bay geçmişti. 2. hafta karşılaşmasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı'na konuk olmuştu. Deplasmandan 4-0’lük galibiyetle ayrılan Mersin Ampute Spor Kulübü evine 3 puan ile dönmüştü.

 

YANAÇ, “BU MAÇIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ”

Maç öncesi gazetemize değerlendirmelerde bulunan Mersin Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç ise, “Bu sene hedefimiz şampiyon olmak ve süper lige çıkmak. Şu anda ligde 1 maç eksikle 2. Sırada yer alıyoruz. Sakarya maçı tabi bizim için önemli. Sakarya maçından alacağımız 3 puanlık bir galibiyetle bu bizi şampiyonluğa daha da taşıyacak. En güçlü rakiplerimizden olan biri olan Gebze’dir. Son maçımız Gebze ile olacak. O maç zaten birinci ve ikinciyi belirleyecek olan bir maç olacak. Bizim hedefimiz burada Mersin halkının bizi desteklemesini istiyoruz. Bu destekler bizim sporculara daha da güç verecek. Gerek bürokrat, bürokrasimiz olsun gerek insanlarımız olsun destekleri bizim için önemli. Bizim şu anda maddi bir beklentimiz yok. Şu anda manevi olarak sahada bize destek olmasını, bu çocukların nasıl mücadele ettiklerini görmelerini, ne şartlarda bizim maçlara gidip geldiğimizi daha iyi tanık olacaklardır. Bu da bizi memnun edecektir. Biz sadece şu anda manevi olarak destek olmalarını istiyoruz. Bu maçtan da 3 puan çıkarmak istiyoruz. Herkese buradan takımım ve yönetim kurulu olarak teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA