MSK’dan Kevin Kaspar takviyesi




Tarih: 22 Aralık 2022 Perşembe 17:52


Misli.com Türkiye Erkek Basketbol 1. Lig’de mücadele eden MSK, aldığı başarılarla beraber kadrosuna yeni bir oyuncu takviye etti. Carettalar, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nda forma giyen Kevin Kaspar’ı renklerine bağladı.

Haber- Behzat Ö. Beyazlar

Misli.com Türkiye Erkek Basketbol 1. Lig’inde lider olan MSK, kadrosuna Kevin Kaspar’ı takviyesi ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Türkiye Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’n son sıralarında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’ndan aldığı 30 yaşındaki Kevin Kaspar, takımında 1.2 sayı ortalaması ile oynadı. Kaspar, Türkiye’de sırasıyla; Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İTÜ (Sigortam.net), İstanbul Basket, Bornova Belediyesi, Mamak Belediye ve TED Ankara Kolejliler ve Manisa Büyükşehir Belediyespor takımlarında oynadı.

 

LİDER TAKIM HEDEFİNE ODAKLANDI

Liglerinde takımların korkulu rüyası olan MSK, 11 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyet ile 21 puanla lider durumda. Takımını güçlendirmek isteyen Carettalar, kadrosuna kattığı Kaspar ile beraber şampiyonluk olma hedefine bir kez daha odaklandı.

 

MSK, 12. HAFTA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Carettalar, 12. hafta maçında ise cumartesi günü son 5 maçta 1 galibiyeti olan HDI Sigorta Antalya Güneşi’ne karşı parkeye çıkacak. Etkili oyunu ile aldığı başarılarıyla beraber deplasman maçına odaklanan MSK, buradan da galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Liderlik koltuğunu seven MSK, puan ile dönmek istiyor.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA