CARETTALARIN RAKİBİ ANTALYA




Tarih: 23 Aralık 2022 Cuma 18:48


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) ligde bugün HDI Sigorta Antalya Güneşi’ne konuk olacak.

Haber- Fatih Dönmez 

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve zirve koltuğunun sahibi olan MSK, 12.haftada Antalya deplasmanına konuk olacak.

MSK’DA HEDEF GALİBİYET

Ligde 11.haftasında Sigortam.net karşısında 70-60’lık rahat bir galibiyete imza atan carretlar, başaralı performansını sürdürmek istiyor. 12.haftada Antalya temsilcisi HDI Sigorta Antalya Güneşi’ne konuk olacak olan MSK, zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

MSK LİG PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURUYOR

Ligde başarılı bir performans sergileyen MSK, sezon başından beri başarılı bir grafik çizdi. Sezona Kocaeli BŞB Kağıtspor karşılaşması ile başlayan MSK, maçta rahat bir galibiyete imza atmış ve sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Daha sonraki iki maçından da galibiyet ile ayrılan MSK, gözlerini üzerine çevirmişti. Ligde 4.hafta da aldığı TED Ankara Kolejliler mağlubiyetinden sonra MSK, çıkışa geçti ve sonrasında oynadığı 7 karşılaşmanın tamamından galip gelerek liderlik koltuğunun sahibi oldu.

MSK ZİRVEYİ BIRAKMAK İSTEMİYOR

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de 21 puan ile zirve koltuğunun sahibi olan carettalar, Antalya engelini aşıp şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlar ile devam etmek istiyor. Zorlu karşılaşma bugün saat 14.00’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA