CARETTALAR, RAKİP TANIMIYOR




Tarih: 25 Aralık 2022 Pazar 15:46


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Carettalar, HDI Sigorta Antalya Güneşi deplasmanında 78-60 skor ile galip geldi. Zirvede yerini koruyan MSK, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor.

Haber- Emrah Birgül

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, HDI Sigorta Antalya Güneşi’ne konuk oldu. Maçın başlamasıyla birlikte, ev sahibi HDI Sigorta Antalya Güneşi, maça etkili başladı. İlk periyotta rakip takım Antalya Güneşi, 20-18 önde kapattı. İlk periyotta aldığı yenilgi ile motivasyonunu düşürmeyen MSK, ikinci periyotta daha etkili başlamak istedi. İkinci periyoda çıkan Carettalar, maça ağırlığını koydu. Dengeli bir oyun olmasına rağmen MSK, rakip takıma önde kapatma fırsat tanımadı.  MSK, bulduğu sayılarla oyunu lehine çevirerek 20-13’lük skor ile ikinci periyotta kazanmayı bildi ve devreye 38-41 önde girmeyi başardı.

 

İKİNCİ PERİYOTTA ETKİLİ OYUNUNA DEVAM ETTİ

İkinci yarıda da performansını düşürmeyen MSK, bu periyotta da savunmada ve hücumda fazla hata yapmadı. Bu periyotta rakip takıma gücünü gösteren MSK, 20-11’lik skor ile son periyoda 61-49 skor ile gitti. Son periyotta da temposunu düşürmeyen Carettalar, rakibinin fazla sayı üretmesine de izin vermedi ve bulduğu isabetli şutlarla farkı iyice açtı. Son periyotta 17-11 skor ile Carettalar bu önemli deplasmandan 60-78 galibiyetle ayrıldı. Deplasmanında aldığı galibiyetle liderlik koltuğunu koruyan MSK, maçtaki en skorer ismi 21 sayıyla Berkay Genç oldu.

 

MSK, LİDERLİĞİ SEVDİ

Hedefine emin adımlarla yürüyen MSK, şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Deplasman, ev sahibi fark etmeksizin rakiplerine fırsat tanımayan Carettalar, son deplasman galibiyeti ile taraftarına bir daha güven verdi. 12. Haftada sonunda 11 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 23 puan ile zirve koltuğuna oturan MSK, liderliği sevdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA