Mersin Ampute Spor Kulübü, 3’te 3 yaptı




Tarih: 26 Aralık 2022 Pazartesi 18:25


Ampute Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde ağırladığı Sakarya Engelliler Spor Kulübü’nü seyircisi önünde 2-1 mağlup etti. Aldığı galibiyetle beraber İş İnsanı Hasan Tüzün, takıma 10 bin galibiyet primi yaptı.

Haber- Emrah Birgül 

Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi’nde mücadele eden Mersin Ampute Spor Kulübü, 25 Aralık Pazar günü Sakarya Engelliler Spor Kulübü’nü konuk etti. Özgecan Spor Tesisleri’nde oynanan maçta, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Kulüp Başkanı Ali Yanaç ve birçok futbolsever Mersin takımına tribünden destek verdi.

 

TEMSİLCİMİZDEN 3 PUAN DAHA

Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol, 3. hafta karşılaşmasında Sakarya Engelliler Spor Kulübü’ne evinde fırsat tanımadı. Maça etkili başlayan Mersin takımı, 2-1’lik skor ile galip gelerek puan tablosuna 3 puan daha yazdırdı.

 

YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR

İlk haftayı bay geçen Mersin Ampute Spor Kulübü, Gaziantep’in de ligden çekilmesiyle beraber oradan da hükmen 3 puan almıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nı da deplasmanda 4-0 mağlup etmişti. Hedefine adım adım ilerleyen temsilcimiz Sakarya galibiyetiyle birlikte 3’te 3 yaptı.

 

DEMİR: “SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

Maçı tribünden izleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, maç sonrasında takımı tebrik etti. Açıklamalarda bulunan Demir, “Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularımızı üst düzey bir performans sergileyerek elde ettikleri galibiyetlerinden dolayı yürekten kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Sizler başarıya giden yolun önce zihinlerdeki engelleri aşmaktan geçtiğini elde ettiğiniz başarılarla tüm insanlığa gösteriyorsunuz. Karşılaştığınız tüm zorluklara rağmen, azim ve büyük bir gayretle kazandığınız her zaferle bizlere yaşattığınız gurur ve mutluluğun yanında sizler gibi engelli bireylerimize de birer rol model oluyorsunuz. Zor olanı başarıyor, göstermiş olduğunuz azim, çaba, iş birliği ve birliktelik ile her şeyin başarılabilir olduğunu bizlere bir ders niteliğinde gösteriyorsunuz. Bizler Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun önderliğinde Spor yapan herkesin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Ben tekrar temsilcimiz Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Yönetimini, teknik heyetini ve alınan galibiyetin mimarı sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

YANAÇ: “İZLEMEYE GELENLER, SPORCULARIMIZA GÜÇ VERDİ”

Mersin Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç ise, “Bu sene hedefimiz şampiyon olmak ve süper lige çıkmak. Hedefimizden hiç şaşmadık. Önceki maçta deplasmandan 3 puan ile dönmüştük. Yüksek bir moral ile bu maça da çıktık. Sakarya maçı tabi bizim için önemliydi. Sakarya maçından alacağımızı aldık. Bizi desteklemeye gelenlere teşekkür ediyorum. Bu destekler bizim sporculara güç verdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel maç çıkardılar. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu aldığımız galibiyetle oyuncularımızın moralleri daha da yükseldi” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDA DA YİNE HERKESİ BEKLİYORUM”

Sözlerine devam eden Yanaç, “Bizim herhangi bir maddi desteğe ihtiyacımız yok, sadece maçlarımızın daha çok izlenmesini istiyoruz. Bu aslında takıma yani oyuncularımıza bir nebze güven veriyor. Oyuncularımız maça daha çok odaklanıyorlar. Maç öncesinde de özellikle herkesi davet ettim. Bu sonucu da gördük. Buradaki heyecan gerçekten çok güzel oluyor. Hem insanlarımız için aktivite oluyor, hem de sporcularımıza destek olunuyor. Önümüzdeki maçlar için de yine herkesi bekliyorum. Daha çok galibiyetler almak dileğiyle diyorum” sözleriniz kullandı.

 

TÜZÜN: “KEYİFLİ BİR MAÇ İZLEDİK”

Mersin Ampute Spor Kulübü’nün galibiyetinden dolayı takıma 10 bin TL pirim yapan İş İnsanı Hasan Tüzün de, “Gelen galibiyet oyuncuları sevindirdi. Bende oyuncuların yüzlerindeki gülümsemeye ortak olmak istedim. Keyifli bir maç izledik. Takımı tebrik ediyorum” diye konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA