ÇUKUROVA BASKETTBOL RAHAT KAZANDI




Tarih: 26 Aralık 2022 Pazartesi 18:26


Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi (ÇBK) sahasında OGM Ormanspor’u (K) 81-53’lük skor ile mağlup etti.

Haber –Burak Karataş

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ve Avrupa’da son haftalarda aldığı galibiyetler ile moralleri yükselten ÇBK, ligde parkeye çıktı. Zirvede yer alan Mersin temsilcisi ÇBK, ligde son haftalardaki performansı ile göz dolduruyor. Haftalardır galibiyet serisini bozmayan ÇBK, 12.haftada OGM Ormanspor’u konuk etti. Karşılaşma pazar günü saat 16.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynandı.

ÇBK FARKLI KAZANDI

Karşılaşmada 1.periyotta etkili başlayan tarafa ÇBK oldu, seti rakibine karşı 30-13’lük skor ile aldı. İkinci sette, Ormanspor karşısında performasını sürdüren ÇBK, seti 19-15 aldı ve devre arasına 49-28 önde giden taraf oldu. Karşılaşmanın 3.periyodunda rakibine karşı 17-12’lik skor üreten ÇBK, farkı 26 sayıya kadar açtı. Son çeyrekte periyodu 15-13 alan ÇBK,  maçı 81-53’lük skor ile kazandı.

LİDER ÇBK LİDER

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ÇBK çıktığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Ligde ki tek mağlubiyetini de ilk hafta Fenerbahçe karşısında alan ÇBK, daha sonra ki karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. ÇBK ligde 23 puan ile liderlik koltuğunun sahibi durumda. ÇBK bir sonraki hafta deplasmanda Antalya 07 Basketbol (K)’un konuğu ve olacak ve ligin ilk devresini tamamlayacak.

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA