“Tarsus’un Kurtuluşu İller Arası Wushu Kung-Fu Kupası” başladı




Tarih: 30 Aralık 2022 Cuma 16:04


Tarsus’un Düşman işgalinden Kurtuluşunun 101. Yıldönümü sebebiyle düzenlenen “Tarsus’un Kurtuluşu İller Arası Wushu Kung-Fu Kupası” Mersin’in ev sahipliğinde başladı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Mersin İl temsilciliği tarafından 29-30 Aralık 2022 tarihleri arası 7 ilden küçük, yıldız, genç kategorilerinde yaklaşık 350 sporcunun mücadele ettiği “Tarsus’un Kurtuluşu İller Arası Wushu Kung-Fu Kupası” Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk, Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Mersin İl temsilcisi Yılmaz Dönmez, Antrenör ve sporcuların katılımıyla düzenlenen açılış seremonisinin ardından başladı. Tarsus Spor Salonu’nda ilk gün yapılan küçükler ve yıldızlar kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri verilen “Tarsus’un Kurtuluşu İller Arası Wushu Kung-Fu Kupası” yarın yapılacak olan gençler kategorisinin ardından sona erecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA