İlçe milli eğitim müdürleri aylık değerlendirme toplantısı yapıldı




Tarih: 13 Ocak 2023 Cuma 13:30


İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, 13 ilçemizin milli eğitim müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirlerinin katılımlarıyla aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut özer'in talimatlarının iletildiği toplantıda, BakanlıK "2023 Türkiye Yüzyılı, Eğitimin Yüzyılı" vizyonuyla sürdürdüğü projeler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in Ankara'da gerçekleştirdiği toplantılarda verdiği talimatlar ve Bakanlığımızın vizyonu çerçevesinde çalışmalarımızı titizlikle yürütmeye devam edeceğiz. Sizlerin özverili ve sahayla sürekli iletişim halinde yürüteceği çalışmalar, eğitimin niceliği ve niteliğinin artması açısından çok önemli. İlçenizdeki her türlü sorun, ihtiyaç ya da örnek nitelikli çalışmayı bizlerle paylaşın lütfen. Birlik içinde tüm projelerimizi hayata geçirecek, evlatlarımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınız için sizlere en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA