Mersin polisi dolandırıcıları yakaladı




Tarih: 13 Ocak 2023 Cuma 13:39


Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine müracaat eden mağdurlardan  alınan ifadelerinde; Gaziantep ilinde faaliyet gösteren bir firmada sevkiyat elemanı olarak çalıştıklarını, şüpheli L.Y isimli şahsın Mersin iline 250.000 TL değerinde züccaciye ürünü siparişi verdiğini, ürünleri Mersin iline sevkini sağladıklarını ve Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesi’ndeki bir depoya indirdiklerini, şüpheli L.Y ödemeyi dolar bozdurarak nakit olarak yapacağını beyan ederek dolar bozdurmaya gittiğini, ancak şahsın ortadan kaybolduğunu, dolandırıldıklarını anlamaları üzerine ürünlerin indirildiği depoya gittiklerinde ürünlerin yerinde olmadığını fark ederek şikayette bulundular. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren L.Y ve O.Y isimli şüpheli şahıslar olduğu tespit edildi. Mağdurların şikayetine konu ürünlerin ilk depodan Toroslar İlçesinde başka bir depoya aktarıldığı tespit edildi. Her iki depoda yapılan arama neticesinde mağdurların şikayetine konu ürünler bulunarak talimat gereği mağdurlara teslim edilip, şüpheli L.Y ve O.Y yakalandı. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA