Ehliyetsiz alkollü şahıs, park halindeki 3 araca çarptı




Tarih: 15 Ocak 2023 Pazar 13:36


Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ehliyeti olmayan alkollü şahıs, park halindeki 3 araca çarparak durabildi. Araç sürücüsüne polis ceza yağdırırken araç trafikten men edildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, ilçenin Metin Yurtbay Caddesinde meydana geldi. Hastane yokuşundan çarşı istikametine inmekte olan V.C.’nin kullandığı 67 EZ 251 plakalı Tofaş marka aracı ile park yerinde duran ve sürücüleri henüz bilinmeyen 67 ZN 479, 67 EP 315 ve 67 NR 849 plakalı 3 araca çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası çarptığı araçların yanına park eden sürücüyü yakalayan ekipler V.C.’nin ehliyeti olmadığını ve 0,91 promil alkollü çıkması üzerine ceza yağmuruna tuttu. V.C. ekipler tarafından karakola götürülürken araç ise trafikten men edilerek çekici tarafından kaldırıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA