Mut’ta ‘Delice Rehabilitasyon Projesi’ kura çekimi




Tarih: 20 Ocak 2023 Cuma 12:45


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mut Orman İşletme Müdürlüğü, Sertavul Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında bulunan Gökçetaş Mahallesi’nde ‘Gelir Getirici Tür Delice Rehabilitasyon Projesi’ saha tanıtımı ve kura çekimi gerçekleşti.

Çekilişe Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, Mut Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu, Ağaçlandırma Şefi Ali Ceylan, Sertavul Orman İşletme Şefi Cihat Gür, sivil toplum örgütleri, siyasi parti ilçe başkanları, köy muhtarı ve vatandaşlar katıldı. 350 dönümlük proje sahasında yabani zeytin (delice) fertleri aşılanıp, boşluklara da dikim yapılarak verimli ormana dönüştürülecek. Arazide yapılan parselizasyon çalışması ile dağıtıma çıkacak olan yerler 3 ile 4 dönüm arasında değişiklik göstermekte olup, Gelir Getirici Tür Delice Rehabilitasyon Projesi’nden 104 aile faydalandırılacak. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA