Yeni MİY’de parola galibiyet




Tarih: 20 Ocak 2023 Cuma 16:57


TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, pazar günü konuk edeceği Ağrı 1970 Spor’a karşı galip gelmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Hedefine odaklanarak, bir üst lig için rakiplerine fırsat vermeyen Mersin takımı, şampiyonluk olma yolunda emin adımlarla yürürken Ağrı maçına da mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

Haber Emrah Birgül


TFF 3. Lig 1. Grup 19. Hafta maçı kapsamında Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, pazar günü saat 14:00’da Mersin Stadyumu’nda Ağrı 1970 Spor konuk edecek. Yeni MİY, önceki hafta deplasmanda Amasyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Maçtan 1 puan alarak puan tablosunu 40’a yükselten Kırmızı Lacivertliler, liderliğini devam ettirmişti.


PUAN FARKINI AÇMAK İSTİYOR
Mersin temsilcisi konuk edecek Ağrı 1970 Spor’a karşı galip gelmenin de planlarını yaparak puan tablosuna 3 puan daha eklemek istiyor. Maçın hazırlıklarına devam eden ve taraftarın desteğine ihtiyacı olan Yeni MİY, zirvedeki puan farkını arttırmak istiyor. 

18 MAÇTA BAŞARILI PERFORMANS 
Yeni MİY, çıktığı 18 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ligde başarılı bir performans gösterirken, rakip takım Ağrı 1970 Spor ise; 18 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ligin orta sıralarında yer alıyor. 
Teknik Direktör Ersin Aka, maç öncesi şu ifadelere yer verdi:“Ligde play-off’ları hedefleyen zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak. Şu anda lideriz ve rakiplerimiz ile aradaki puan farkını korumayı hedefliyoruz. Uzun bir aradan sonra taraftarımız önünde oynayacağımız bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum. Onların desteği bizim için çok önemli.” 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA