Yolcu rahatsızlandı, otobüsü acile böyle çekti




Tarih: 21 Ocak 2023 Cumartesi 13:37


Bursa’da bindiği minibüste rahatsızlanan yolcuyu Özel Halk minibüs şoförü, en yakın hastaneye yetiştirdi. Zamanla yarışılan o anlar minibüsün kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Dikkaldırım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muradiye-Emek hattında çalışan B43 numaralı aracın şoförü Erol Koç, Çekirge Caddesi üzerinde duraktan bir yolcu aldı. Minibüse binen yolcu, şoför Erol Koç'un yanına oturdu. Bir süre sonra yolcu Ahmet M., minibüste rahatsızlanarak telefonunu yere düşürdü.

Telefonun yere düştüğü fark eden Koç, yolcuyla konuştu ancak yolcu cevap vermeyince minibüsü yol kenarına çekti. Rahatsızlanan yolcuya müdahale ederek konuşmaya çalıştı, ancak yolcudan herhangi bir cevap alamadı. Minibüs şoförü Erol Koç, yolcularla aracı hemen Çekirge Devlet Hastanesi'nin aciline çekti.  Minibüsün hastaneye gelmesiyle yolcular doktor ve hemşireye haber verdi. Rahatsızlanan Yolcu Ahmet M.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA