Kitaplar paylaşıldı, çocukların yüzü güldü!




Tarih: 22 Ocak 2023 Pazar 16:50


2022-2023 Eğitim ve Öğretim Sezonu’nun ilk yarısı geride kaldı. Birinci dönem, Mersin’de 427 bin 500 öğrenci karne alırken, Mersin Hürriyet İlkokulu öğrencilerini ise karne günü bambaşka bir heyecan sardı.

 Haber-Cihan Barış Budak

Mersin Rotary Kulübü tarafından, sezon sonunda anlamlı bir 'paylaşım projesi'ne imza atıldı. Rotary Kulübü'nün kurduğu Mersin Rota Kids Kulübü, 'Kitaplarımı Paylaşıyorum' projesini gerçekleştirdi. Proje kapsamında Mersin Hürriyet İlkokulu'nda bir etkinlik yapıldı. Etkinlikte öğrencilerle buluşan Mersin Rotary Kulubü Başkanı Berdan Doğan ile eşi Özge Yılmaz,  Komite Başkanı Eda Kütük, Mersin Rota Kids Kulübü Başkanı Bade Ener ve Rota Kids Kulübü üyeleri, öğrencilere kitap hediye etti. Rota Kids Kulübü bünyesinde toplanan hikaye kitapları yeni okuyuculara ulaştı. Minik okurlar, aldıkları hediyelerle yarıyıl tatiline girmenin heyecanını yaşadı. Öte yandan öğrenciler, Mersin Rotary Kulübü üyelerinden Tarık Ciğer'den özel bir istekte bulundu. Ciğer'e 'Tarık Amca' şeklinde hitap eden öğrenciler, sınıflarına bir dolap ve kitaplık yapılmasını talep etti. Ciğer ise çocukların isteklerini yerine getireceğinin sözünü vererek, en kısa sürede çocukların yeni dolap ve kitaplığa kavuşacaklarını kaydetti.  


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA