ÇBK, çeyrek finale yürüyor!




Tarih: 27 Ocak 2023 Cuma 17:44


Euroleague Kadınlar B Grubu’nda Mersin’i temsil eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, aldığı yeni galibiyetle final yolunda son düzlüğe girdi.

Haber-Mehmet Miras

 

DVTK Arena'da DVTK ile karşılaşan ÇBK, maçın ilk yarısını 41-40 mağlubiyetle kapatırken, ikinci yarıda ise kıran kırana bir mücadele sergiledi. Maçın sonunda rakibine 78-77 üstünlük sağlayan ÇBK, aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekledi.

 

ÇBK, LİGİN 3'ÜNCÜ SIRASINDA

Euroleague Kadınlar B Grubu'nda her geçen hafta zirveye tırmanan ÇBK, ligde oynadığı 11 maçtan 7 galibiyet ve 4 mağlubiyetle ayrıldı. Oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine 763 sayı atan ÇBK, rakiplerinden gelen 739 sayıyı ise potasında gördü. ÇBK, sahip olduğu 18 puanla ligin 3'üncü sırasında yer alıyor.

 

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MAÇIN KAZANANI ÇBK OLDU!

DVTK karşılaşmasının ilk periyodunu 25-22 önde bitiren ÇBK, ikinci periyotta ise rakibinden gelen 19 sayıyı potasında gördü. İkinci periyotta rakibine 15 sayı atan ÇBK, ilk yarıyı 41-40 mağlubiyetle geride bıraktı. Üçüncü periyodu 20-15 skorla önde götüren ÇBK, son periyottaki 18-21'lik mağlubiyeti sonucunda çekişmeli geçen karşılaşmayı 78-77'lik galibiyetle tamamladı.

 

SON DÜZLÜKTE, EN ÖNEMLİ SON 3 MAÇ!

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ise zirvede oturan ÇBK, bugün haftanın maçını oynayacak. Rakibiyle Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde saat 16.30'da karşılaşmaya hazırlanan ÇBK, 31 Ocak'ta da Euroleague Kadınlar B Grubu'nda önemli bir karşılaşmanın tarafı olacak. ÇBK'dan yapılan maç duyurusunda, "31 Ocak Salı akşamı saat 19.00'da Euroleaguewomen'de en önemli maçımız... Servet Tazegül Spor Salonu'nda 5 bin kişi birlikteyiz! Haydi Mersin! Bilet yok, ücretsiz! Zafer için sana ihtiyacımız var" diyerek Mersinlileri karşılaşmaya tanıklık etmeye davet etti. ÇBK, taraftarlar için Sayapark AVM ve Forum AVM'den saat 18.00 itibariyle servis kalkacağını belirtti. ÇBK'yı, Beretta Famila Schio maçı sonrası ise final yolunda son 2 karşılaşma bekleyecek.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA