Toros Rotary Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu




Tarih: 27 Ocak 2023 Cuma 17:47


Dönem başkanlığını Mehmet Atilla’nın yürüttüğü Toros Rotary, geleneksel hale gelen Meslek Hizmet Ödül Töreni’ni Divan Oteli’nde yaptığı törenle gerçekleştirdi. Törene Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve Toros Rotary üyeleri katıldı.

Haber-Fatih Dönmez

 

Gerçekleştirilen törende Prof Dr. Hakan Kar ve Doç. Dr. Çağlar Yılgör Toros Rotary tarafından Meslek Hizmet Ödüllerine layık görüldü. Prof. Dr Hakan Kar, ödülünü Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'ten alırken; Doç. Dr. Çağlar Yılgör'ün ödülü ise Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından takdim etti. Gecede, aynı zamanda Toros Rotary ve Samsun Rotary arasında kardeş kulüp protokolü imzalandı.

 

"CUMHURİYET'İN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ"

Ödül törenin açılış konuşmasını yapan 2022-2023 Dönem Başkanı Mehmet Atilla, Toros Rotary Meslek Hizmet Ödül Töreni'nin büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek; "Biz rotaryenler, Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri ve Ata'mızın yılmaz bekçileri olarak hayatta her zaman en doğru motivasyonu bulabilmek için O'nun sözlerine bakar, O'nun rehberliğine başvururuz. Bu akşam da bir kez daha O'nun rehberliğinde birlikte bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının Cumhuriyeti kurarken benimsedikleri meslek ilkeleri bizim de bu akşam burada toplanarak bu ödülleri kıymetli iki bilim insanına vermemizde en temel unsurlar olmuştur" dedi.

 

"BU AKŞAM BÖYLESİ BİR KULÜBÜN BAŞKANI VE ROTARYEN OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Ödül gecesinde olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyen Atilla, "34 yıllık köklü tarihi boyunca geleneksel olarak mesleki yeterlilik ve yüksek ahlak standartları için meslek hizmeti ödülleri veren Toros Rotary Kulübümüz meslek yaşamında en iyi, en güzele ve en doğruya özendirmek için etik değerleri bozmaksızın fedakarlıkla hizmet edip, mesleki başarıyı elde etmiş kişilerde oluşmakta ve yine aynı değerleri benimsemiş meslek sahiplerini ödüllendirmektedir. Bu akşam böylesi bir kulübün başkanı ve rotaryen olmaktan dolayı çok mutluyum. Değerli hocalarıma mesleklerindeki başarılarından dolayı teşekkür eder, tüm davetlilerimize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA