Bir galibiyet de MSK’dan!




Tarih: 29 Ocak 2023 Pazar 17:19


Oynadığı ligde zirvede oturan MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda oynadığı Bornova Belediyesi Karşıyaka maçından 82-72’lik galibiyetle ayrıldı.

Haber-Behzat Özgür Beyazlar

 

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig'inde mücadele eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, 17'inci haftayı geride bırakırken; 18'inci haftada Fenerbahçe Koleji DS Energy'i evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Son 2 maçtan galip ayrılan MSK, son olarak İzmir'den de galip döndü.

 

LİGİN ZİRVESİNDE: MSK!

Sezonun başından bu yana oynadığı 17 maçtan 15 galibiyet alan takım, yaşadığı 2 mağlubiyetin birisini içeride, diğerini ise deplasmanda gördü. 32 puanla ligin zirve koltuğunda oturan takımı, 29 puanla Yılyak Samsunspor ve Çağdaş Bodrum Spor Kulübü izliyor. MSK, oynadığı maçlarda rakiplerine 1389 sayı atarken, 1206 sayıyı ise kendi potasında gördü. Sezonun ilk mağlubiyetini 4'üncü haftada TED Ankara Kolejliler karşısında yaşayan takım, daha sonra galibiyet serisini hızla sürdürdü. 9 maçlık galibiyet serisinin ardından 14'üncü haftada bir mağlubiyet daha yaşayan takım, deplasmanda oynadığı Çağdaş Bodrum Spor Kulubü maçından 72-65 skorluk mağlubiyetle döndü.

 

MSK, İKİNCİ PERİYOTTA ATAĞA KALKTI

MSK, son olarak Altındağ Atatürk Spor Kompleksi'nde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşılaştı. Carettalar, rakibini 82-72'lik skor durumuyla mağlup ederek kente döndü. Karşılaşmanın ilk periyodunu 24-19 geride tamamlayan MSK, ikinci periyotta atağa kalktı. Rakibini 27-15 mağlup eden takım, ikinci periyodun ardından ilk yarıyı 46-39 önde bitirdi. Üçüncü çeyrekte de rakibine 17-10 'luk üstünlük sağlayan takım, son periyotta yaşadığı 19-23'lük mağlubiyete rağmen karşılaşmayı 82-72 önde tamamladı.

 

KARŞILAŞMANIN YILDIZI: AARON JONES

Karşılaşmaya sahada kaldığı 25 dakikalık sürede 21 sayı üreten MSK'lı oyuncu Aaron Jones damga vurdu.  MSK, sezonun 18'inci hafta karşılaşmaları kapsamında ise 4 Şubat 2023'te kendi evinde Fenerbahçe Koleji DS Energy ile maç yapacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA