İçel Sanat Kulübü’nde yeniden Fatih Alkar dönemi




Tarih: 29 Ocak 2023 Pazar 17:23


2012-2013 yıllarında İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Fatih Alkar, görevi yeniden devraldı.

Haber-Emrah Birgül

2022-2024 Dönemi İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı A. Mecit Baskın'ın görevi bırakmak istemesiyle birlikte Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na gidilen İçel Sanat Kulübü'nde yeni Yönetim Kurulu netleşti. Mersin'de uzun yıllar televizyon programı sunuculuğu yapmış ve kent üzerine birçok köşe yazısı kaleme almış olan Fatih Alkar, 2024'te Olağan Genel Kurul'a giden son 1 yıllık süreci ekibiyle birlikte yürüteceklerini belirtti. Hafta sonu yapılan seçimin ardından gazetemize değerlendirmelerde bulunan Alkar, "Bu kentin amiral gemisi olan İçel Sanat Kulübü'nün; 33 yıldır sanatın her alanında, güzel sanatlara katkıda bulunan kulübün bayrağını daha iyi noktalara taşımak adına 'ben bu görevi yapmaya talibim' dedim. 2024'ün Ocak'ına kadar olan süreyi ben ve arkadaşlarım birlikte yürümeye karar verdik. Bu seçim olağanüstü bir seçim. Dolayısıyla biz 1 yıl içerisinde Genel Kurul'a, Genel Kurul'daki saygın üyelerimize hizmetlerimizi sunacağız" dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA