Yeni MİY, hafta sonu maçına odaklandı




Tarih: 1 Şubat 2023 Çarşamba 16:54


Türkiye 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nun teknik direktörü Ersin Aka, bu hafta sonu oynayacakları 52 Orduspor maçının öneminden bahsederek, taraftarını Mersin takımını desteklemeye davet etti.

Haber Emrah Birgül

Türkiye 3.Lig 1.Grup’ta liderliği sürdüren Mersin temsilcisi Yeni MİY, 21. Hafta karşılaşmasında ligin güçlü takımlarından 52 Orduspor’u pazar günü evinde konuk edecek. Ev sahibi MİY’in bir alt sırasında yer alan 52 Orduspor maçına odaklandı. 43 puan lider olan Kırmızı lacivertliler, yenildiği takdirde, 41 puan olan 52 Orduspor’a liderliği kaptıracak. Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka maç öncesinde açıklamalarda bulunarak çıkacakları maçın öneminden bahsetti.

 

“15 HAFTALIK BİR LİDERLİĞİMİZ VAR”

Aka, yaptığı açıklamada her maçın önemli olduğunu ifade ederek, “Biz şu ana kadar 20 tane maç oynadık.  İçeride de ciddi bir istatistiğimiz var 1 beraberlik ve 8 galibiyet aldık. Bu anlamda 52 Orduspor 2.sırada ve haftaki mağlubiyetimizden sonra aradaki puan farkı 2’ye indiği için maçın önemi biraz daha arttı. Ama şunu söylemek istiyorum bizim gerçekten takım olarak 15 haftalık bir liderliğimiz var” dedi.

 

“HERKESİ TRİBÜNE BEKLİYORUM”          

Son çıktıkları maç hakkında da konuşan Aka şu ifadelere yer verdi: “Son Çatalcaspor maçı öncesinde bir açıklama yapmıştım ve her maçımızın çok zor geçeceğini Çatalcaspor maçının da daha zor geçeceğini hem saha şartları hem iklim şartları anlamında ve pozisyonumuzdan dolayı bütün rakiplerin bir tık daha bize karşı daha motive olduğundan bahsetmiştim. Bizim kolay maçımız olmayacak, her maçımız böyle geçecek. Ancak bazı maçlar vardır sezonda, finaldir, final gibi bakılır. Aslında o maçta aldığınız 3 puan ile başka bir maçta aldığınız 3 puan ile arasında çok bir fark olamaz ama bu maç öyle bir maç olmayacak bizim için, gerçekten ilk defa rakibimiz bu kadar çok ümitlendi. O yüzden bu hafta çok çok önemli bir maça çıkacağız, en büyük gücümüz olan taraftarımıza buradan seslenmek istiyorum. Zaten her zaman inanılmaz destek veriyorlar. Bu haftada açıkçası onları üzdük. Deplasmana kadar gelip bizi orada kilometrelerce yol yapıp bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onları üzdüğümüz içinde çok üzgünüz. Ancak bu hafta takım olarak onu telafi edeceğiz. Tüm taraftarımızı stada bekliyorum. Mersin’e yakışan Mersin İdman Yurdu camiasına yakışan o tribündeki tüm yapacakları organizasyonlar ile duruşlarıyla davranışları ile tezahüratları ile bizi çok büyük bir katkı sağlayacaklarını biliyorum. En büyük inancımız onları hepsini tribüne bekliyorum.”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA