ÇBK için maç günü! Haydi, takımına destek ol!




Tarih: 2 Şubat 2023 Perşembe 17:25


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, ligin 18. hafta karşılaşmaları kapsamında bugün (3 Şubat) Servet Tazegül Spor Salonu’nda Melikgazi Kayseri Basketbol’u ağırlayacak.

Haber-Emrah Birgül

 

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Melikgazi Kayseri Basketbol'la bugün 18.00'de karşılaşacak.

 

13 MAÇ BOYUNCA GALİBİYET YAŞADI

Kadrosundaki yıldız oyuncularla başarılı bir sezon geçiren ÇBK, ligin zirvesinde oturuyor. Sezona deplasmanda oynadığı Fenerbahçe Alagöz maçındaki mağlubiyetle başlayan ÇBK, daha sonra galibiyet serisini hız kesmeden sürdürdü. Sezon içerisinde Botaş, Emlak Konut, Bursa Uludağ, Melikgazi Kayseri Basketbol, Nesibe Aydın, Galatasaray Çağdaş, Çankaya, Beşiktaş HDI Sigorta,  Tufan Metalurji Hatay, Rize Belediyesi, OGM Ormanspor ve Antalya Toroslar'la karşılaşan ÇBK; 13 hafta boyunca 13 maçlık galibiyet serisine imza attı.

 

İKİNCİ YENİLGİYİ 13 GALİBİYETTEN SONRA YAŞADI!

Sezonun başından bu yana uzun süre mağlubiyet yaşamayan ÇBK, sezonun ikinci mağlubiyetini ise 15 Ocak 2023'te deplasmanda oynanan Botaş maçında gördü. 66-56 skor durumuyla sonuçlanan maçtan mağlubiyetle ayrılan Mersin takımı, 'galibiyet serisi iddiasına' hız kesmeden devam ediyor. Botaş maçındaki mağlubiyetten sonra motivasyon düşürmeyen takım, daha sonra Emlak Konut ve Bursa Uludağ'la oynadığı 2 maçın 2'sinden de galibiyetle ayrıldı.

 

KENDİ EVİNDE HİÇ MAĞLUBİYET YAŞAMADI

ÇBK, sezonun başından bu yana oynadığı 17 maçtan 15 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken; kendi evinde oynadığı maçlardan hiç yenik ayrılmadı. Kendi evinde oynadığı 8 maçtan 8'ini galibiyetle tamamlayan ÇBK, dışarıda oynadığı 9 maçtan 2'sinden mağlup döndü. Sezonun başından bu yana rakiplerinin potasına toplam 1342 sayı atan ÇBK, rakiplerinden gelen 1122 sayıyı ise kendi potasında gördü. ÇBK, şu anda 32 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

 

HAYDİ MERSİN, DESTEĞE!

ÇBK, son günlerde hazırlandığı 'Haftanın Maçı'nı ise bugün oynayacak. 3 Şubat 2023'te yapılacağı belirtilen karşılaşmada ÇBK karşısında Melikgazi Kayseri Basketbol mücadele sergileyecek. Karşılaşma Servet Tazegül Spor Salonu'nda saat 18.00'de oynanacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA