Tarsus, DİBA Spor’la karşılaşacak




Tarih: 2 Şubat 2023 Perşembe 17:27


Tarsus Belediyesi, kendi sahasında bugün DİBA Spor Kulübü’nü (K) ağırlayacak. Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de liderlik koltuğunda oturan takım, Fenerbahçe maçının ardından yeni bir galibiyet yaşamaya hazırlanıyor.

Haber-Fatih Dönmez

 

Önceki pazar günü Fenerbahçe Gelişim'le maç yapan Tarsus Belediyesi, rakibini 74-68 yenerek karşılaşmadan galip ayrıldı. Aldığı galibiyet sayesinde yeni maça yüksek motivasyonla hazırlanan takım, ligin zirvesinde oturmaya devam ediyor.

 

"2 BİN 500 KİŞİNİN ÜZERİNDE SEYİRCİ GELDİĞİNİ ÖĞRENDİK"

Tarsus Belediyesi ile DİBA Spor Kulübü’nün karşılaşacağı maç, bugün saat 13.00’te Ankara Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda oynanacak. Önceki hafta yaşanan galibiyetin ardından yeni galibiyete hazırlandıklarını belirten Tarsus takımının As Başkanı İsa Altun, sezona şampiyonluk parolası ile başladıklarını ve yola emin adımlarla devam ettiklerini belirtti. Fenerbahçe maçını ve takımın şampiyonluk şansını değerlendiren Altun, “2 bin 500 kişinin üzerinde seyirci geldiğini resmi kayıtlardan da öğrenmiş olduk. Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol A takımımızı bu zorlu maçta yalnız bırakmayan Tarsus halkına teşekkür ederim. Şampiyonluk yolunda yürüdüğümüz bu sezonda bütün maçlarımıza tüm Tarsus halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

“2 KUPA HEDFİ VAR”

Altun, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a sezon başında 2 kupa sözü verildiklerini sözlerine ekleyerek, "İlkini Türkiye Basketbol Federasyon Kupası'nı alarak Tarsus'umuza bu kupayı ilk defa getirmiş olduk. 2'inci kupamızı da 30 haftalık sezonun 21. Haftasında lider ilerlerken sezonun bitmesinin 9'uncu hafta kalmış bulunmaktadır. Geri sayımın başladığı bu süreçte Kadın Basketbol A takımımız ve Baş Antrenör Mustafa Secerlioğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

TARSUS PERİLER GALİBYET İSTİYOR

Öte yandan Tarsus Belediyesi, bugün ligin 21.hafta karşılaşması kapsamında Ankara ekibine konuk oluyor. DİBA Spor Kulübü’ne (K) konuk olacak olan Tarsus bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Lig yarışında 20 maçına çıkan Tarsus ekibi bu karşılaşmalarda 18 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile bu süreçte 38 puan topladı ve Fenerbahçe’nin 2  puan önünde zirvede yer alıyor. Tarsuslu Periler kalan haftalarda galibiyet serisini sürdürüp sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA