Tarsuslu Periler’den DİBA’ya 30 sayı fark




Tarih: 3 Şubat 2023 Cuma 15:53


Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde mücadele eden Tarsus Belediyesi (K), deplasmanda DİBA (K) ile karşılaştığı maçta 83-53’lük skor ile rakibini mağlup etti. Çıktığı son 9 maçta 9 galibiyetle liderliğini sürdürerek taraftarına güven veren Tarsuslu Periler, şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyor.

Haber- Emrah Birgül

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde Mersin’i temsil eden Tarsus Belediyesi (K), Ankara takımı DİBA’ya konuk oldu. Ligde başarılı bir performans gösteren lider takım Tarsus Belediyesi, deplasmanda galip gelmek için mücadele etti.

4 PERİYOTTA DA ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Maçın ilk periyodunda rakip takıma 28-14’lük skor ile üstünlük sağlayan Tarsus Belediyesi (K), ikinci periyotta da 13-11 skor ile devreyi 41-25 skor ile tamamladı. Hem hücumda hem de savunmada etkili bir performans göstererek, galibiyet hedefine odaklanan Tarsuslu Periler, üçüncü periyotta 5 sayı fark ile galip gelerek, son periyotta da 23-13 skor ile maçta üstünlük sağladı. Toplamda rakip takıma 30 sayı fark atan 83-53’lük skor rakip takımı mağlup etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA