Silifke’de pazarcılar yeni yerinde




Tarih: 6 Şubat 2023 Pazartesi 12:37


Yıllardır yılan hikayesine dönen kapalı pazar yeri projesini esnaflarla buluşturmanın sevincini yaşayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, esnafları yeni yerlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Sayağzı-Sarıcalar, Göksu ve Gazi mahallelerinin ortak noktası olan yazı tepesi mevkiinde hizmete sundukları modern kapalı pazar yerinde cuma günleri faaliyet gösterecek olan esnafları ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Yıllardır yılan hikayesine dönen ve her seçimde vaad edilen fakat bir türlü yerine getirilemeyen kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek çok şükür ki bizlere nasip oldu. Bu hafta pazarcı esnaflarımız yeni yerinde halkımıza hizmet vermektedir. Elbette ki eksiklerimiz vardır, ama zamanla bu eksikleri tamamlayarak hem esnaflarımıza hem de vatandaşlarımıza modern ve sağlıklı bir ortamda alış-veriş imkanı sağlayacağız. Atalarımızın da söylediği gibi yörüğün göçü gide gide düzelirmiş. Bugün ilk tezgahını açan esnaflarımızın burada karşılaştıkları sorun ve taleplerini kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Pazar yerini bu bölgeye almakla birlikte şehrimizin en önemli bölgesini sıkıntıya sokan trafik akışını daha sağlıklı bir hale getirerek, faaliyet alanında büyük sıkıntılar çeken esnaflarımızın bu sorununu da ortadan kaldırmış olduk. Bugün ilk defa tezgahını kapalı bir alanda açan esnaflarımız yerleşme ile ilgili birtakım sıkıntılar yaşayabilir ama biz belediye olarak hiçbir esnafımızı bu konuda mağdur etmeyeceğiz. Halkımız ve esnaflarımız sağlıklı, hijyen ve modern bir yapıda faaliyetlerini bu çatı altında sürdüreceklerdir. Allah hepinize hayırlı işler bol kazançlar nasip etsin inşallah. Siz değerli hemşehrilerimizden aldığımız güç ve desteklerle hem halkımızı hem de şehrimizi yeni projelerle buluşturacağım. Allah sizlerden razı olsun” diyerek eşi ile birlikte pazar alışverişi yapmayı da ihmal etmedi. Kapalı pazar yerine kavuşmanın sevincini yaşayan pazarcı esnafları da, kendilerini ziyarete gelen Başkan Altunok’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediklerini bildirdiler. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA