Depremzedelere Ücretsiz Hukuki Danışmanlık Desteği!




Tarih: 10 Şubat 2023 Cuma 23:58


Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 depremler sonrasında 10 il yıkıma uğradı. Bu şehirlerde binlerce bina çökerken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ; tüm sorumluların yargı önünde hesap vereceklerini açıklamıştı. Tüm ülkede avukatlar depremzedeler için ücretsiz danışmanlık vereceklerini açıklarken, Mersin’de Altındere Hukuk Bürosu da depremzedelerin yanında olacağını açıkladı.

ALTINDERE: “ÜCRETSİZ HUKUKİ DANIŞMANLIK SUNACAĞIZ”

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran depremden sonra yaralar sarılmaya çalışılıyor. Depremin 5. gününde hayatını kaybedenlerin sayısı 20 binin üzerine çıktı. Toplamda 13 milyon kişiyi etkileyen ve ülke tarihindeki en büyük afet olarak yorumlanan deprem nedeni ile vatandaşlar canından ve malından oldu. Özellikle depremde son verilere göre 70 binin üzerinde hasarlı yapı olması, ‘depreme dayanıklı’ denilerek satılan yeni binaların depremde enkaza dönmesi nedeni ile kamuoyunda derin bir öfke yarattı. On binlerce kişinin yaşamına mal olan deprem ile ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “İhmali, kusuru olanlar ve deprem sonrası ortaya çıkan yıkımlar nedeniyle sorumlu olanların tespit edilmesi ve yargı önünde hesap vermesi sağlanacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Bakan’ın açıklamasından sonra tüm Türkiye’de depremzedeler için avukatlar ücretsiz danışmanlık vermeye başlayacaklarını duyurdu. Mersinli avukatalar da canından ve malından olan depremzedelerin hak arayışında yanında olacak. Altındere Hukuk Bürosu sahibi Avukat Murat Altındere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Altındere Hukuk Bürosu olarak depremde bina çökmesi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ücretsiz hukuki danışmanlık sunacağız" dedi.

(HABER MERKEZİ)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA